top of page

YOU'RE OUT OF YOUR MIND!!

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021Het klinkt als een verwijt als iemand dat naar ons hoofd gooit.


Volgens de Cambridge English Dictionary betekent het: "unable to behave or deal with things normally. Extremely stupid or mentally ill"


Maar als je out of your mind bent, betekent dat dan niet automatisch dat je into your body bent?


En is dat zo gek dan? Out of your mind zijn en into your body?

Is dat niet waar we allemaal naar snakken: een beetje rust in ons hoofd, een beetje minder piekeren, een beetje veeeel minder in ons hoofd zitten?


En is het niet fantastisch dat ons lichaam daarbij onze beste bondgenoot is: dè ideale plek om thuis te komen, houvast te vinden, tot rust te komen.


Hoe zalig vinden we het niet om vb. gemasseerd te worden, naar de sauna te gaan, eens stevig te sporten? Allemaal manieren om terug contact te maken met ons lichaam. En dat is nog maar het begin: yoga, ademhaling, mindfulness, op blote voeten lopen, dansen, zingen,.. ja zelfs knuffelen 😊


Contact maken met ons lichaam, zorgt er automatisch voor dat we onze aandacht verleggen van ons hoofd naar ons lijf. Dus als je een makkelijke manier zoekt om dat piekeren te stoppen, dat overvolle hoofd even te laten leeglopen, zak dan simpelweg eens tot in je lichaam. Het zal je met open armen ontvangen 😊


Met andere woorden: misschien is "out of your mind zijn" nog niet eens zo gek 😊


Wanna get out of your mind and into your body?

Ik help je een handje op weg

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page