top of page

Be Yourself (everyone else is already taken)


Je moet hip, uniek, inspirerend, opvallend, outstanding.. of zelfs al helemaal influencer zijn om tegenwoordig een beetje geliket te worden. Om er maw een beetje te mogen bijhoren. Je moet er dus liefst eigenlijk net niet bij horen om erbij te mogen horen. Qué??


Het gekke is dat we daar van alles voor gaan doen. We gaan hip doen, ons best doen, ons speciaal gedragen, proberen opvallen, ons in allerlei bochten wringen om maar een beetje graag gezien te worden. We gaan dus van alles doen om (er) te mogen zijn. Dus niet meer "gewoon" onszelf zijn, maar iets doen wat we denken te moeten zijn. Volg je nog?


En dat doen, dat kost bakken energie.


Zijn. Zijn, dat kost nul energie.


Jezelf (mogen) zijn, dat gaat je als vanzelf af. Je kunt proberen iemand na-doen, maar je kunt eigenlijk alleen maar jezelf zijn.


Er bestaat maar 1 jij. En net dat maakt je uniek. Je bent de enige met die unieke mengeling van jouw kwaliteiten, talenten, wijsheden, levenservaring, gekke kantjes, bijzonderheden, humor.. Nobody is you and that is your power.


Waarom anders doen als je sowieso al anders bent. Waarom zoveel moeite doen om net anders te zijn dan de anderen. Om nét niet jezelf te zijn?? Crazy world..


Wees gewoon lekker jezelf. Wie kun je beter zijn dan de gekke originele inspirerende, al perfecte versie van jezelf? And don't worry, there is no competition because nobody can be you.


Je bent al uniek. Be proud of that!

23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page